05 December 2015 |

Weinig rendement door foute installatie zonnepanelen

Veel mensen die zonnepanelen hebben, lopen geld mis. 

Lees meer hier:

http://nos.nl/artikel/2073223-weinig-rendement-door-foute-installatie-zonnepanelen.html

Overige nieuwsberichten

21 Apr 2022
Onze gasopslagen zijn leeg, onder meer door 'dom contract' met Gazprom

Terwijl de gasprijzen torenhoog zijn, er oorlog woedt in Oekraïne en de roep om te stoppen met de import uit Rusland groeit, zijn de Nederlandse gasvoorraden gevaarlijk leeg. Dat komt door een samenloop van omstandigheden, waaronder naïviteit, deskundigen. De (pijnlijke) oplossing ligt mogelijk oorsprong in de Nederlandse bodem: Gronings gas.

Lees meer
20 Apr 2022
Kabinet wil per 2023 af van btw op zonnepanelen

Wie zonnepanelen koopt, daar als het aan het kabinet ligt vanaf 1 januari 2023 geen btw meer over te betalen. Staatssecretaris Marnix van Rij (Fialiteit) heeft een beginc en    internetconsultatie   gepubliceerd. Op dit moment betalen eigenaars van zonnepanelen nog 21 procent btw over de installatie en levering ervan.

Lees meer
14 Apr 2022
Techniek Nederland: ‘Lange levertijden remmen energietransitie nu meer dan personeelsgebrek’

Fabrikanten verstrekken kort een fractie uit van wat installatie vragen. Dat zet nu een grotere rem op de energietransitie dan het nijgende gebrek aan mensen', aldus Erik van Engelen (Techniek Nederland).

Lees meer
03 Apr 2022
Hoge energierekening: de compensatieregelingen vanuit de overheid op een rij

De energieprijzen zijn onverminderd hoog en    de overheid moedigt burgers aan de thermostaat thuis op 19 graden te zetten   . Maar er zijn ook richtlijnen vanuit de overheid om te maatregelen voor de hoge rekening. Wanneer kom je hierboven in de overzichten en hoe werkt dat? NU.nl zet de regelingen op een overzicht.

Lees meer
30 Mar 2022
Kabinet komt met campagne die Nederlanders aanspoort minder gas te gebruiken

Het kabinet vindt het niet nodig om het gasnoodplan te activeren, maar begint vanaf zaterdag wel met een campagne om huishoudens en bedrijven op om minder gas te activeren. Dat laat een mededeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan NU.nl weten.

Lees meer
30 Mar 2022
Trina Solar breekt opnieuw wereldrecord voor i-TOPCon-zonnecel

Trina Solar heeft opnieuw het wereldrecord voor een zonnecel op basis van i-TOPCon-technologie verbeterd. De zonnecel voor de nieuwe generatie zonnepanelen heeft een rendement van 25,5 procent.

Lees meer